Слави и Ку-Ку бенд взривиха Арена Армеец!

25 април 2015 г.

 
“Това е нашата нощ, защото ще направим нещо заедно – само вие и аз!” С тези думи Слави Трифонов излезе пред многобройната публика, дошла на концерта в зала “Арена Армеец” на 25 април. Той се появи на сцената с мотор и маска на лицето, а фойерверки, заснети от хеликоптер, взривиха небето над залата. Над 3-часовият пищен спектакъл събра в себе си най-големите хитове на Слави и Ку-ку бенд, сред които “Ад и рай”, “Студио Хъ”, “Нека ме боли”, “Ти си”, “Ела, ела”, “Моя си” и “Жива рана”.

Към музикантите от Ку-ку бенд специално за концерта се присъединиха музиканти на класически инструменти, както и някои от бившите членове на групата като Деси Добрева, Нели Петкова, Лили Йончева, Калин Вельов и Николай Арабаджиев. Софи Маринова се появи на сцената със Слави, за да изпълнят заедно “Единствени”, а Крисия Тодорова му партнира на парчето “Why”. Заедно с Деси Добрева и Нели Петкова Слави изпя под море от аплодисменти песента “Назад, назад, моме Калино”, която накара препълнената зала да запее в един глас. “Всичко, което правя, е само заради вас!”, каза Слави на публиката, която по време на целия спектакъл не спираше да пее. Именно това го провокира да си вземе телефона, за да заснеме хилядите аплодиращи ръце пред себе си.

В концерта участие взеха балет “Магаданс”, танцьорите от “Latin Force”, “Funky Miracle”, вокален състав “Нова музика” и вокално студио “Нуша”.

“Всичко, което направихме днес, всичко, което сме правили някога, е само и единствено благодарение на вас! Защото за какво са песните, ако никой не ги слуша, ако никой не познае в тях себе си, мечтите си, чувствата си! Но когато сме заедно, всичко има смисъл, благодаря ви!”, с тези думи Слави Трифонов закри концерта под звуците на “Моя страна, моя България”. Нестихващите овации и викове “Още, още!” обаче го накараха да се появи на сцената отново, за да изпълни с Ку-ку бенд специално за публиката още от най-обичаните си песни.


фотограф: Жоро Манолов и Александър Михайлов (Bulfoto)

Оригинална статия: Slavi Show