"Певецът е като луканката-колкото повече остарява,
толкова по-добър става в пеенето.
С годините се трупа тъга и тогава започваш
да пееш по-емоционално."
Музикантите са суеверни хора.Аз също съм такъв.Имам си едно правило:Никога не излизам с кървав свински бут на сцената-носи лош късмет.Е,това е шега,но наистина има периоди,когато си нося някакъв предмет в себе си,защото мисля,че с него ми върви.Когато бяха изпитите за " Аз пея в Ку-Ку Бенд",се прибирах от телевизията към вкъщи и точно щях да си вляза във входа,когато една черна котка ми мина път.Тогава се върнах,обиколих блока от другата страна и чак тогава се прибрах. 
Хората на изкуството са податливи.Всички занем за световни звезди,които под напора на кариерата си стават наркомани,алкохолици или развиват колекционерски мании.Ако съм на тяхно място,бих станал маниакален колекционер на музикални инструменти,най-вероятно барабани!Много обичам да гледам барабани,стига да са добре наредени! 
Ако имах възможност да се върна назад във времето и да пея с някоя група,бих се върнал в годините на "Guns N' Roses".Между другото,те не са група за готварска книга-имат един албум,който се казва " Дъ Спагети Инсидънт"- " Инцидентът Със Спагетите".Забелязал съм,че на рок не става да се яде.На него върви да правиш секс. 
Последните си пари бих дал,за да се прибера вкъщи,ако не съм си там.Ако съм си вкъщи,ще взема едно такси да ме закара някъде,за да има после откъде да се прибирам.
В живота бих предпочел аз да изяждам опонента,но май по-често съм сред изяжданите,защото съм много доверчив.В по-екстремни ситуации обаче се мотивирам,стягам се и гледам аз да ям!
Ще сложа тези снимки от " София Ленд" в личния си архив под заглавие "Искам да се возя на Марусия!".Аз май имам по-различна представа за екстремни изживявания.На мен ми действа нахъсващо като гледам концерти.След това три-четири дни ми държи хъс и имам страшна енергия.Все едно съм се включил в контакта.
Има храна,от която някак си ти става спокойно,отпуснато,комфортно.В моите представи това е нещо лютичко с лук и червено домашно вино.Много обичам гювеч,шопска салата,кебап-разни такива народни манджи!