Борис и Грахич с „Клетва” за абитуриентите
и хитове за именниците в Планета

Zvezdno.bg май 2013

 На традиционната вторник вечер с „Хората на Слави” в Планета Пайнер клуб- Пловдив тази седмица звездите на вечерта бяха вокалистите от Ку-ку Бенд Борис Солтарисйки и Цветелина Грахич. Двамата изпълнители пяха абсолютно на живо цяла вечер и направиха супер див купон на гостите в клуба.

Поводите за празнуване бяха много. В заведението наздравици вдигаха бъдещи абитуриенти, именници, рожденици и големите им компании.

Борис и Грахич започнаха със специалните поздрави подред. За вече завършилите 12- ти клас, Цветелина и Солтарийски изпяха великото бг парче „Клетва” на Щурците.  Специално за случая Борис си носеше китарата и двамата изпълниха песента акустично.

След това Цвети Грахич и Солтарийски обърнаха специално внимание на именниците в Планета Пайнер клуб- Пловдив, които празнуваха на Св.Константин и Елена. Най-големите хитове от репертоара на Ку-ку Бенд бяха специално за тях. 

На рождениците изпълнителите пожелаха здраве и любов с няколко супер диви парчета и така до края на лайфа си в Планета Пайнер клуб- Пловдив Цветелина Грахич и Борис Солтарийски поздравиха всеки един от многобройните купонджии на лайфа им.